Echipa lui Emi Cățe a pierdut meciul cu Real Madrid

UCAM Murcia a pierdut meciul cu Real Madrid, disputat duminică (23.12), la WiZink Center din capitala Spaniei. Meciul contând pentru etapa a 13-a din sezonul regulat al Ligii ACB – ediția 2018/19 s-a încheiat cu scorul de 80-74.

Emanuel Cățe a bifat opt minute și 16 secunde împotriva echipei la care și-a făcut junioratul. El a totalizat 4 puncte, cu 2/3 la aruncările din acțiune și a adăugat 2 recuperări (una ofensivă). Românul a terminat cu 4 la eficiență și 1 la +/-.

Trey Thompkins a totalizat 22 puncte, 5 recuperări, Sergio Llull a adăugat 13 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive, iar Facundo Campazzo a terminat cu 11 puncte, 3 recuperări și 3 intercepții pentru învingători. În replică, Askia Booker a reușit 18 puncte, iar Alex Urtasun și Ovie Soko au adăugat câte 11 puncte pentru Murcia.

UCAM Murcia are 5-7 la general și se situează pe locul al 10-lea în ierarhia la zi a campionatului iberic. Echipa la care evoluează Cățe are un meci mai puțin disputat și este la 1.5 meciuri în urma locului 8, ultimul care asigură calificarea pentru turneul de Cupa Spaniei, cu patru etape rămase din tur (locurile 1-8 la încheierea turului Ligii ACB se califică pentru turneul de cupă).

Foto: www.championsleague.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.