Echipa lui Alex Olah a pierdut pe teren propriu

ZZ Leiden a pierdut meciul cu Zwolle Landstede Basketball, din campionatul Olandei. Echipa lui Alex Olah a cedat în propriul fief, scor 64-71. Partida s-a desfășurat sâmbătă (03.03).

Utilizat 16 minute și 27 secunde, pivotul originar din Timișoara a contabilizat 6 puncte, 7 recuperări (una ofensivă), 2 pase decisive, un capac și o posesie pierdută. Olah a terminat meciul cu 2 la +/- și a avut 2/7 la aruncările din acțiune, respectiv 2/2 la lini de pedeapsă.

Meciul a demarat modest pentru Leiden, echipă ce s-a văzut condusă cu zece puncte la prima pauză. Echipa lui Olah a înjumătățit deficitul până la jumătatea confruntării, dar Landstede a controlat situația până la final, menținându-se în permanență la conducere.

ZZ Leiden are 15-5 la general după acest meci, iar Landstede ajunge la 13-7.

Foto: FIBA.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.