EA7 Milano învinge Cremona cu alley-oop-ul lui Kuzminskas

EA7 Milano a învins Vanoli Cremona cu scorul de 82-80, într-un meci contând pentru etapa a 16-a din sezonul regulat al Lega Basket Serie A – ediția 2017/18. Jocul a fost decis în penultima secundă din timpul regulamentar.

Vladimir Micov a repus mingea din lateral și a transformat-o într-o pasă decisivă de alley-oop pentru Mindaugas Kuzminskas. Balticul, recent legitimat de formația din Milano, a completat astfel o prestație remarcabilă.

Finale

L'Olimpia Milano la vince così!#TuttoUnAltroSport

Posted by LBA – Legabasket Serie A on 22 Ianuarie 2018

Fostul jucător al lui NY Knicks a terminat cu 19 puncte, 9 recuperări, 4 pase decisive, fiind secondat de Amath M’Baye, autor a 11 puncte. În replică, Kelvin Martin a reușit 20 puncte pentru Cremona.

Milano are 12-4 și împarte podiumul cu Brescia și Avellino. În schimb, Cremona are 8-8 la general și ocupă locul 8 după prima etapă din retur.

Foto: sportando.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.