Dwyane Wade înscrie ultimele opt puncte pentru Miami în victoria cu OKC

Miami Heat au învins pe Oklahoma City Thunder, scor 97-95, într-un meci contând pentru sezonul regulat al ligii profesioniste nord-americane de baschet masculin, desfășurat în cursul nopții de joi spre vineri. Partida a fost decisă pe final de liberele lui Dwyane Wade.

Thunder au avut ultima aruncare, una de trei puncte în penultime secundă de joc, executată de către Russell Westbrook, dar ea a fost imprecisă. În prealabil, Wade a ghidat pe Heat spre victorie. De trei ori campion NBA și de cinci ori finalist, superstarul lui Miami a înscris ultimele opt puncte ale echipei sale.

Wade a terminat cu 28 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive, Chris Bosh a adăugat 16 puncte, 8 recuperări, iar Goran Dragic a contribuit cu 14 puncte, 7 pase decisive pentru Miami. În replică, Kevin Durant a reușit 25 puncte, 9 recupeărri, 5 pase decisive, iar Westbrook a contabilizat 25 puncte, 7 pase decisive și 5 recuperări pentru OKC.

În urma acestui rezultat, Miami are 11-6 și se situează pe locul 4 în Conferința Est, iar OKC ajunge la 11-8, fiind pe locul 3 în Vest.

San Antonio Spurs a învins în deplasare pe Memphis Grizzlies, scor 103-83. Kawhi Leonard a reușit 27 puncte (7/9 la trei puncte) și 8 recuperări pentru texani.

Spurs obțin a 16-a victorie din 20 partide disputate și dețin al 2-lea bilanț în ligă la ora actuală. În schimb, Grizzlies au 11-9 și se situează pe locul al 5-lea în Conferința Vest.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.