Duke câștigă fără probleme în primul meci din turneul NCAA 2019

RJ Barrett și Zion Williamson au purtat Duke Blue Devils spre victorie în primul tur al turneului NCAA 2019. Formația antrenată de Mike Krzyzewski a învins North Dakota State Bisons, scor 85-62.

Jocul a avut o primă repriză echilibrată, adjudecată de Duke cu 31-27. Repriza secundă a cuprins desprinderea decisivă pe fondul celor 54 puncte marcate de Blue Devils.

RJ Barrett a totalizat 26 puncte, 14 recuperări (5 ofensive), 3 pase decisive și o intercepție în 34 minute de joc. Zion Williamson a adăugat 25 puncte (12/16 din acțiune), 3 recuperări pentru Duke. Vinnie Shadid a replicat cu 20 puncte pentru North Dakota.

De notat că primii trei capi de serie în fiecare din cele patru regiuni ce alcătuiesc turneul NCAA s-au calificat în turul al 2-lea. Acesta se dispută la finele acestei săptămâni.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.