Duel de senzație în capitala SUA

Toronto Raptors au învins pe terenul lui Washington Wizards, scor 140-138, după două reprize de prelungiri. Partida a consemnat scor egal, 124-124, după primele 48 minute de joc. Egalitatea a persistat, scor 131-131, după primele cinci minute suplimentare.

Bradley Beal a fost ultimul marcator, fiind cel care a egalat situația pe tabela de marcaj atât în sfertul 4, cât și în prima repriză suplimentară. Serge Ibaka a schimbat situația pe tabela de marcaj cu un coș de trei puncte prin care Toronto a trecut definitiv la conducere, scor 139-138, în ultimul minut al reprizei suplimentare. Danny Green a stabilit scorul final de la linia de pedeapsă.

Kawhi Leonard în acțiune

Canadienii s-au desprins la 15 puncte în primul sfert. Ei au reușit să mențină un avantaj de peste zece lungimi la intrarea în secvența a 4-a, dar Washington a replicat cu un parțial de 40-26 în ultimele 12 minute din timpul regulamentar.

Kawhi Leonard a totalizat 41 puncte, 11 recuperări (6 ofensive), 5 pase decisive, 3 intercepții și 2 capace în 45 minute de joc. Pascal Siakam a adăugat 24 puncte, 19 recuperări, 3 intercepții, Delon Wright a terminat cu 17 puncte, 6 recuperări, iar Danny Green a izbutit 16 puncte, 8 recuperări pentru învingători.

Bradley Beal a replicat cu 43 puncte, 15 pase decisive, 10 recuperări, 3 intercepții și 2 capace în 55 minute pe parchet. Otto Porter Jr a terminat cu 27 puncte, 8 recuperări, Trevor Ariza a adăugat 23 puncte, 10 pase decisive și 9 recuperări, iar Thomas Bryant a bifat 18 puncte, 11 recuperări (7 ofensive) în contul lui Wizards.

Toronto are 33-12 la general, iar Washington a ajuns la 18-26.

James Harden a reușit două performanțe istorice într-un singur meci. Unul pierdut de Houston Rockets pe terenul lui Orlando Magic, scor 109-116. El a totalizat 38 puncte, 12 pase decisive, 9 recuperări și 4 intercepții, egalând performanța lui Kobe Bryant din urmă cu 16 ani, de 16 meciuri consecutive cu cel puțin 30 puncte marcate. Pe de altă parte, Harden a terminat cu 1/17 la aruncările din spatele semicercului. Cele 16 ratări reprezintă un record absolut al NBA de aruncări de trei puncte ratate de un jucător într-o singură partidă.

Golden State Warriors au învins pe terenul lui Dallas Mavericks, scor 119-114. Campioana NBA a avut 19 coșuri de trei puncte cu un procentaj de 42%, iar Stephen Curry a înscris de 11 ori din spatele semicercului. Numărul 30 a terminat cu 48 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive pentru formația învingătoare. În replică, Luka Doncic a contabilizat 26 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive pentru Dallas. Texanii au avut 16 reușite de pe semicerc pentru 42%.

Denver Nuggets au învins pe Portland TrailBlazers, scor 116-113. Partida a fost echilibrată, cu schimbări la conducere. Principalul realizator a fost Nikola Jokic, autor a 40 puncte, 10 recuperări și 8 pase decisive pentru formația învingătoare.

Cleveland Cavaliers au câștigat pe terenul lui Los Angeles Lakers. Fosta echipă a lui LeBron James a învins pe terenul actualei, cu mențiunea că „regele” este în continuare indisponibil. El nu a mai jucat din ziua de Crăciun. Rezultatul final al partidei de la Staples Center a fost de 101-95.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.