Dublă victorie pentru naționala U18 feminin a României

Echipa națională U18 feminin a României a disputat două meciuri de pregătire la Pravets, în compania echipei similare a Bulgariei. Partidele au avut loc sâmbătă (15.06) și duminică (16.06). Ambele jocuri au fost câștigate de tricolore.

Primul meci s-a încheiat cu scorul de 87-65 (22-17, 19-21, 24-19, 22-8). Cel de-al 2-lea s-a încheiat cu 82-77 (26-25, 18-16, 15-19, 23-17).

Antrenorul echipei naționale U18 feminin a României este Nedeljko Lazic.

Naționala U18 feminin a României va participa în perioada 5-14 iulie anul curent la Campionatul European U18 feminin Divizia B – ediția 2019. Turneul se va desfășura la Skopje, în Macedonia de Nord. În grupe, tricolorele se duelează cu Irlanda, Grecia, Slovacia, Macedonia de Nord și Austria.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.