Dragan Petricevic va antrena în Egipt

Dragan Petricevic revine în baschetul masculin. Tehnicianul originar din Sarajevo, stabilit în România, unde s-a însurat și a dobândit cetățenia, pentru ca în paralel să desfășoare o îndelungată activitate baschetbalistică, fie ca antrenor la nivel de club ori la cârma diferitelor loturi naționale, atât la masculin, cât și la feminin, a ajuns la un acord pentru a prelua campioana în exercițiu a Egiptului.

Petricevic însuși a făcut anunțul printr-o postare pe contul personal de Facebook.

Ready for new challenge in Africa! Honored and proud to be part of Egyptian champion Alexandria Sporting Club.“Once champions, always champions” 🏀🏆 🇪🇬

Publicată de Petricevic Dragan pe Marţi, 11 Septembrie 2018

Noua echipă a lui Dragan Petricevic este Sporting Club Alexandria, formație ce are în palmares trei titluri de campioană a Egiptului. El nu se află la primul contact cu baschetul african. Anterior a lucrat în Tunisia, unde a ajutat pe Etoile du Sahel să triumfe în Cupa Campionilor Africii la baschet masculin. De asemenea, a pegătit pe Club Africain Tunis. Totodată a pregătit pe MIA Academy în Georgia.

În baschetul masculin de club din România, Petricevic a lucrat pentru U Invest Cluj-Napoca, Politehnica Moldrom Iași, West Petrom Arad, Asesoft Ploiești, Farul Constanța, respectiv Elba și BC Timișoara. La feminin a antrenat pe CSM Târgoviște, respectiv Universitatea Cluj-Napoca. În plus, este antrenorul echipei naționale de baschet feminin a României.

Ultimul angajament la masculin al lui Petricevic a fost alături de Timișoara, în anul 2015.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.