Dragan Aleksic, fostul director tehnic al Craiovei, este în șoc după ce a fost martor la un accident rutier

Dragan Aleksic, fostul director tehnic al echipei SCM U Craiova, actualmente antrenor principal la Szolnok Olaj KK, este în stare de șoc după ce a fost martor al unui accident rutier. Tehnicianul originar din Serbia a renunțat pentru moment la pregătirea campioanei în exercițiu a Ungariei și s-a întors în țara natală pentru a petrece o perioadă alături de familie.

Aleksic a fost oprit de o patrulă de poliție, în cursul serii de duminică (17.03) și i-au fost solicitate actele personale și cele ale mașinii pe care o conducea la ceea ce părea un control de rutină. Cei doi polițiști au fost loviți de un microbus în timp ce efectuau controlul actelor lui Aleksic.

Potrivit presei maghiare, microbusul era condus de un cetățean originar din Serbia. Se pare că acesta a adormit la volan. Autoritățile au anunțat că cei doi oameni ai legii purtau veste specifice poliției rutiere pentru a fi văzuți de către șoferii din trafic.

Marton Bader, directorul lui Szolnok, a anunțat că Aleksic nu a suferit nicio leziune de natură fizică. Totuși, oficialul campioanei Ungarie a dezvăluit că antrenorul ex-iugoslav este în stare de șoc, fiind la distanță milimetrică de incident. De altfel, Aleksic a ajuns primul la polițiștii răniți și a fost cel care a sunat la numărul de urgență pentru ajutor.

Unul dintre cei doi poliști este în stare critică. Celălalt este stabil.

În momentul de față echipa din Szolnok se pregătește sub îndrumarea secunzilor Mate Jakab și Gabor Szarvas. De altfel, în absența lui Aleksic, Szolnok a fost surclasată pe terenul lui Kormend, scor 104-72, la mijlocul acestei săptămâni în sezonul regulat al campionatului Ungariei.

Szolnok are 18-5 la general și se menține pe primul loc al clasamentului, având o victorie în plus față de Kormend, a 2-a clasată, cu trei etape rămase din sezonul regulat.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.