Double-double și victorie pentru Alex Olah

Kangoeroes Mechelen au învins pe Okapi Aalstar, scor 78-71. Partida s-a desfășurat duminică (17.02), contând pentru Euromillions League – ediția 2018/19.

Jocul a fost controlat de Kangoeroes. Aceștia s-au desprins la 25-11 în primul sfert și conduceau cu 16 puncte la jumătatea partidei. Echipa din Aalst a replicat după pauză, reușind să înjumătățească deficitul, însă nu a reușit să răstoarne situație pe tabela de marcaj.

Alex Olah a fost titularizat și a bifat 30 minute de joc. Compatriotul nostru a terminat cu 6/11 din acțiune și 1/1 la linia de pedeapsă pentru un total de 13 puncte. Bănățeanul a adăugat 12 recuperări (una ofensivă), având o posesie pierdută pentru 18 la eficiență.

În urma acestui succes, Kangoeroes ajung la 6-11 și se situează pe locul al 8-lea din totalul de zece poziții în primul eșalon baschetbalistic al Belgiei. Okapi Aalstar are 7-10 și ocupă locul 6.

Olah are 17 prezențe, toate ca titular și contribuit cu 9.9 puncte, 6.4 recuperări (1.2 ofensive), 1.0 intercepții, 0.9 pase decisive și 0.6 capace în aproape 25 minute pe partidă. Alex are procentaje de 57% la aruncările de două puncte, 33% la trei puncte, respectiv 89% la linia de pedeapsă. El are 12.3 la eficiență.

Luni (18.02), Alex Olah se va alătura echipei naționale a României în cantonamentul de la Ploiești. El va încerca să ajute echipa antrenată de Tudor Costescu în partidele cu Macedonia și Kosovo, contând pentru faza a 2-a din precalificările EuroBasket 2021.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.