Double-double și cea mai bună prestație stagională pentru Alex Olah

Kangoeroes Mechelen au pierdut meciul cu Belfius Mons Hainaut, în Euromillions Basketball League. Partida desfășurată sâmbătă (22.12) s-a încheiat cu scorul de 72-78. Pe sferturi 24-25, 9-14, 16-9, 23-30.

Alex Olah a fost titularizat în angrenajul lui Kangoeroes. El a bifat 34 minute de joc, perioadă în care a totalizat 12 puncte, 13 recuperări, trei capace, două intercepții și o pasă decisivă pentru 27 la eficiență. Compatriotul nostru a avut 2/4 la aruncările de două puncte, 2/2 la trei puncte și 2/2 la linia de pedeapsă.

Este primul double-double stagional pentru Olah. El a stabilit recorduri personale de recuperări și eficiență. În 11 partide disputate, Alex Olah are medii statistice de 9.8 puncte, 5.7 recuperări, 1.0 intercepții în 24 minute pe partidă pentru 12.7 la eficiență.

Carrington Love a avut 20 puncte, 6 recuperări pentru Kangoeroes. În replică, Mike Smith a reușit 18 puncte, 6 recuperări.

Kangoeroes Mechelen au 4-7 la general și se situează pe locul 6 în clasamentul la zi al campionatului din Belgia.

Foto: Ivan Plettinckx Photography

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.