Două dintre echipele eliminate în primul tur preliminar al BasketballCL s-au retras din cupele europene

Kapfenberg Bulls (AUT), Sigal Prishtina (KOS), Dinamo Tbilisi (GEO), Keravnos (CYP), Karposh Sokoli (MKD) și Bosna Sarajevo (BIH) sunt primele șase echipe care au accesat grupele FIBA Europe Cup 2017/18. Cele șase formații amintite au fost eliminate în primul tur preliminar al Basketball Champions League.

Tot de acolo au fost eliminate Vytautas (LTU) și Lulea (SWE). Aceste formații și-au exercitat dreptul de a nu participa în cea de-a 2-a competiție FIBA Europe la nivel de club. Acestea nu vor evoluat în FIBA Europe Cup. Prin urmare este deja limpede că între echipele învinse în cel de-al 2-lea tur preliminar din FIBA Europe Cup se vor alege formații care ar putea accesa faza grupelor.

Organizatorul FIBA Europe Cup a anunțat că la încheierea celui de-al 2-lea tur preliminar va întocmi un clasament special pe baza rezultatelor înregistrate în această fază a competiției. Ordinea va fi stabilită în funcție de diferența totală de puncte cu care aceste echipe au fost învinse. Grupările care pierd la cele mai mici diferențe au șanse de a pătrunde în grupele competiției.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.