Doi australieni și doi spanioli din NBA și-au declarat disponibilitatea de a juca la FIBA World Cup 2019

Australia va miza pe jucătorii importanți la FIBA Basketball World Cup 2019. Naționala de la Antipozi va beneficia de serviciile lui Ben Simmons și Joe Ingles. Ambii au confirmat că doresc să joace în luna septembrie la evenimentul din China.

Basketball Australia are o politică specială în ceea ce privește jucătorii cu angajament în NBA. Aceștia beneficiază de sprijin total din partea forului de specialitate din țara natală și sunt asistați cu orice fel de problemă se confruntă. Totodată, aceștia au – similar tuturor jucătorilor din NBA – libertatea de a alege singuri dacă doresc să joace pentru echipa națională.

Simmons evoluează pentru Philadelphia 76ers. El a declarat că va fi la dispoziție echipei naționale a Australiei la toate acțiunile din această vară, incluzând perioada premergătoare turneului final din China.

Ingles este component de bază al lui Utah Jazz. Acesta a avut o carieră solidă și în Euroligă. De notat că Dante Exum, compatriotul și colegul lui Ingles la Utah Jazz, va rata turneul final din China.

În altă ordine de idei, Ricky Rubio și Willy Hernangomez, doi dintre jucătorii spanioli angrenați în NBA, au anunțat că doresc să participe la turneul final din China și așteaptă convocarea din partea lui Sergio Scariolo. Rubio a subliniat că va avea nevoie de acceptul echipei sale de club, actualmente fiind liber de contract după ce angajamentul său cu Utah Jazz a expirat.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.