Dirk Nowitzki va rămâne alături de Dallas Mavericks

Dirk Nowitzki va rămâne, în pofida retragerii, parte a lui Dallas Mavericks. Mark Cuban, proprietarul formației texane, i-a oferit germanului o parte din acțiunile clubului.

În vârstă de 40 ani, Nowitzki a precizat: „M-am retras. Asta nu înseamnă că spun adio lui Dallas Mavericks. Voi rămâne în preajma jocului de baschet și a acestei echipe.”

Dec 7, 2014; Dallas, TX, USA; Dallas Mavericks owner Mark Cuban and forward Dirk Nowitzki (41) watch the Mavericks take on the Milwaukee Bucks during the second half at the American Airlines Center. The Mavericks defeated the Bucks 125-102. Mandatory Credit: Jerome Miron-USA TODAY Sports

Potrivit dallasbasketball.com, Cuban este dornic să-l aibă pe Nowitzki drept partener în afacerea numită Mavericks. El a precizat următoarele pentru sursa citată:

„Urmează să am o discuție cu Dirk în viitorul apropiat. Sunt multe detalii de pus la punct pentru a face ca lucrurile să funcționeze așa cum trebuie, însă e limpede că vreau să-l am alături. Ar fi ceva deosebit din punctul meu de vedere.”

De altfel, în cadrul interviurilor acordate în ultimele zile, Dirk Nowitzki a admis că este interesat să preia un astfel de rol. Reamintim că germanul tocmai și-a anunțat retragerea după 21 sezoane petrecute ca jucător alături de echipa din Texas.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.