Dinamo Știința are o serie lungă de meciuri consecutive în deplasare, iar SCM Timișoara are una pe teren propriu

Dinamo Știința București și SCM Timișoara au programe radical diferite în următoarea perioadă. Formația din capitală urmează să dispute următoarele cinci meciuri consecutive în deplasare în Liga Națională, Grupa valorică A – ediția 2018/19. În schimb, bănățenii au o serie de patru meciuri în succesiune pe teren propriu în cadrul aceleiași competiții.

Deplasări consecutive Dinamo Știința București

@ BCM U FC Argeș Pitești – vineri (02.11)
@ SCM Timișoara – sâmbătă (10.11)
@ Steaua București – sâmbătă (17.11)
@ BC CSU Sibiu – marți (04.12)
@ SCM U Craiova – sâmbătă (08.12)

Următorul meci pe teren propriu pentru formația antrenată de Tudor Costescu este programat pentru mijlocul lunii decembrie anulcurent. Dinamo Știința primește vizita lui CSM CSU Oradea pe data de 15 decembrie 2018. Ulterior, bucureștenii vor juca la Cluj, astfel încât șase din următoarele șapte meciuri ale acestora sunt în deplasare.

Meciuri consecutive pe teren propriu SCM Timișoara

vs Steaua București – sâmbătă (03.11)
vs Dinamo Știința București – sâmbătă (10.11)
vs SCM U Craiova – sâmbătă (17.11)
vs CSM CSU Oradea – marți (04.12)

Ulterior, bănățenii se deplasează la Cluj-Napoca, pentru meciul cu U-BT din localitate, pentru ca apoi să aibă alte două partide pe teren propriu, cu BCM U FC Argeș Pitești și CSU Sibiu. Așadar, șase din următoarele șapte partide ale Timișoarei se dispută pe teren propriu.

De notat că după primele patru etape din actuala ediție de campionat, atât Dinamo Știința București, cât și SCM Timișoara au 0-4 la general.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.