Dinamo Știința București a învins la Constanța și în Cupa României

Dinamo Știința București a învins Athletic Constanța, scor 97-61, în cel de-al 3-lea meci din prima manșă a turului 3 în Cupa României la baschet masculin – ediția 2018/19. Formația din capitală a învins pentru a 2-a oară în decurs de zece zile la malul Mării Negre.

Partida a fost două reprize diametral opuse. Prima a consemnat echilibru și o perioadă îndelungată cu Constanța la conducere. Au fost cinci schimbări la conducere în primele 20 minute de joc, la capătul cărira scorul era de 45-41 în favoarea elevilor lui Tudor Costescu.

Repriza secundă a descurs sub alte auspicii. Dinamo Știința a înscris 52 puncte și a încasat doar 20 pentru a se impune la o diferență imposibil de surmontat în returul programat în capitală.

Constanța a terminat cu 26 posesii pierdute, transformate în 15 intercepții de Dinamo Știința. De altfel învingătorii au avut 27-3 la punctele marcate pe contraatac. În plus, elevii lui Costescu au avut 12/25 pentru 48% la aruncările de pe semicerc și au terminat cu 60% din interiorul acestuia.

Michael Deloach a totalizat 20 puncte, 4 pase decisive, 3 intercepții, Willie Kemp a terminat cu 18 puncte, 9 pase decisive, 4 recuperări, iar Marcu Badiu a izbutit 14 puncte, 3 intercepții pentru învingători. În replică, Brandon Lockhart a reușit 11 puncte pentru constănțeni.

Pe 19 ianuarie anul curent, Dinamo Știința a învins Athletic Constanța cu scorul de 85-69, în aceeași locație. Acel meci a făcut parte din prima etapă a Grupei Galbene în Liga Națională.

Returul are loc săptămâna viitoare la Sala Dinamo din București.

Foto: Sabin Malisevschi / Dinamo Știința București (Facebook)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.