Dinamo Știința a anunțat continuarea cu mai mulți români tineri

Dinamo Știința București a anunțat continuarea colaborării cu mai mulți jucători autohtoni sub 23 ani. Aceștia au semnat angajamente cu valabilitate pentru sezonul competițional 2019/20. Este vorba despre: Marcu Badiu, Mihnea Andrei, Daniel Ioniță, Anton Diaconescu.

Badiu (foto copertă) este jucător de pozițiile 1-2. El este născut în anul 2000, astfel încât mai are patru ani ca jucător autohton tânăr, conform actualului regulament. Marcu are un sezon la activ în LNBM cu 32 apariții și medii statistice de 5.5 puncte, 1.7 recuperări și 1.5 pase decisive în peste 19 minute pe meci pentru 4.8 la eficiență. A avut procentaje de 48% la aruncările din acțiune și 75% la linia de pedeapsă.

Andrei împlinește 22 ani înaintea startului oficial al noului sezon și se află la ultimul an ca jucător român tânăr. El măsoară 1.99 metri și evoluează ca extremă. A avut zece apariții în LNBM 2018/19 și medii de 4.0 puncte și 1.9 recuperări în 13 minute cu 55% la aruncările din acțiune pentru 4.4 la eficiență.

Ioniță este născut în anul 1999, astfel încât mai are trei ani ca jucător U23. El măsoară 2.03 metri și este extremă. A avut 22 apariții în primul eșalon pe parcursul sezonului precedent cu medii statistice de 4.1 puncte, 3.4 recuperări, 0.7 intercepții în 14 minute pentru 4.8 la eficiență. El a avut 46% la aruncările din acțiune și 65% la linia de pedeapsă.

Diaconescu este jucător de pozițiile 4/5. El intră în ultimul an ca jucător U23 și măsoară 2.03 metri. În 32 apariții pe parcursul sezonului 2018/19, Anton a avut medii statistice de 3.7 puncte, 2.4 recuperări în 14 minute pentru 4.9 la eficiență. Acesta a terminat stagiunea cu 63% la aruncările din acțiune.

Până la această oră Dinamo Știința nu a perfectat niciun transfer, anunțând continuarea colaborării cu mai mulți jucători din sezonul trecut.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.