Dinamo Sassari a câștigat prima manșă a finalei FIBA Europe Cup 2019

Dinamo Sassari a câștigat prima manșă a finalei FIBA Europe Cup – ediția 2018/19. Italienii au obținut un avantaj de două posesii în confruntarea cu s.Oliver Wurzburg, în perspectiva manșei a 2-a din ultimul act al acestei competiții.

Partida s-a încheiat cu scorul de 89-84. S-au consemnat 19 schimbări la conducere. Italienii au avut un avantaj maxim de 11 puncte, iar germanii au avut unul macim de zece lungimi. Sassari a obținut un avantaj major la punctele pe șansa a 2-a (15-5) și a avut un contribuție majoră din partea unității a 2-a la finalizare (29-12).

Rashawn Thomas (foto 1) a totalizat 27 puncte, 11 recuperări, Marco Spissu a adăugat 14 puncte, 6 pase decisive, Achille Polonara a terminat cu 13 puncte, 8 recuperări, Jack Cooley a încheiat cu 12 puncte, 5 recuperări, iar Tyrus McGee a terminat cu 10 puncte, 6 recuperări pentru Sassari.

În replică, Cameron Wells a totalizat 22 puncte, 6 pase decisive, Xavier Cooks a adăugat 19 puncte, 5 recuperări, Devin Oliver a terminat cu 17 puncte, 8 recuperări, iar Jordan Hulls a izbutit 10 puncte, 5 pase decisive. De notat că Skyler Bowlin a avut 12 pase decisive și 4 intercepții pentru Wurzburg.

De notat că antrenorii celor două echipe sunt doi foști jucători carismatici. Sassari este condusă de către Gianmarco Pozzecco (în dreapta), unul dintre cei mai talentați jucători ai generației sale în baschetul italian. De cealaltă parte, Wurzburg este condusă de către Denis Wucherer (în stânga), un lider al generației sale în baschetul german.

Manșa a 2-a are loc săptămâna viitoare în Germania.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.