DigiSport rămâne partenerul TV al LNBM

DigiSport rămâne partenerul TV al Ligii Naționale de baschet. Compania amintită va oferi transmisiuni din baschetul românesc și în sezonul competițional 2018/19.

Este încă neclar în ce condiții se va desfășura acest parteneriat. Cert este că echipele angrenate în LNBM și LNBF au fost înștiințate cu privire la posibilitatea de a-și promova partenerii și sponsorii cu ocazia meciurilor propriilor echipe, transmise de DigiSport. Este vorba despre spațiu publicitar disponibil înaintea și în pauzele meciurilor transmise.

Vom reveni cu amănunte despre transmisiunile DigiSport din competițiile interne în măsura în care acestea vor fi furnizate.Cel mai probabil meciurile televizate se vor desfășura în zilele de vineri și luni.

În prezent este cunoscut faptul că DigiSport va produce transmisia SuperCupei României la baschet masculin – ediția 2018, programată pentru 29 septembrie anul curent la Arena Antonio Alexe, ce va opune pe CSM CSU Oradea și U-BT Cluj-Napoca. Jocul va fi difuzat înregistrat în cursul aceleiași seri.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.