DigiSport continuă să transmită Euroliga masculină

DigiSport continuă să transmită cea mai puternică întrecere baschetbalistică de club din Europa. Sezonul 2018/19 în Euroliga masculină demarează pe 11 octombrie anul curent, iar jocul de deschidere va fi transmis în direct pe DigiSport 4.

CSKA Moscova primește vizita lui FC Barcelona în cursul serii de joi (11.10), cu începere de la ora 20:00. Iubitorii baschetului de calitate au posibilitatea să urmărească încleștarea celor două grupări roș-albastre.

După încheierea acestei confruntări, cu începere de la ora 22:00, tot pe DigiSport 4, va fi transmis duelul echipelor care au câștigat ediția 2017/18 în Euroligă și EuroCup. Este vorba despre încleștarea dintre Real Madrid și Darussafaka Istanbul.

Un al 3-lea meci din prima etapă a sezonului regulat în Euroliga masculină – ediția 2018/19 va fi transmis în direct vineri (12.10), cu începere de la ora 20:00. Este încă neclar ce meci va fi transmis, existând două opțiuni la data și ora amintită. Vom reveni cu amănunte.

Programul transmisiunilor baschetbalistice în următoarea perioadă poate fi consultat AICI.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.