Diferență de o sută de puncte într-un meci din GVB

Un meci din Liga Națională de baschet masculin, Grupa valorică B – ediția 2018/19, s-a încheiat la o diferență de 100 puncte! CSO Voluntari a spulberat pe Cuza Sport Brăila cu scorul de 133-33. Partida nu a avut istoric. Dovadă este scorul pe sferturi: 44-10, 40-7, 26-8, 23-8.

Diferența se datorează problemelor financiare cu care se confruntă echipa din Brăila. Aceasta a rămas fără finanțare, despărțindu-se de toți jucătorii străini, cărora le-a reziliat contractele unilateral. În aceste condiții, formația brăileană continuă competiția cu jucători localnici.

Ernest Zeigler a reușit 24 puncte (12/12 din acțiune), 8 pase decisive și 4 recuperări pentru 41 la eficiență în doar 16 minute pe parchet. Alți șapte jucători de la Voluntari au avut cel puțin zece puncte. În replică, Dragoș Grozea a avut 9 puncte, 4 recuperări.

CSO Voluntari are 4-0 la general după acest meci. În schimb, Cuza Sport Brăila are 0-4.

Foto: CSO Voluntari 2005 Sectia de Baschet (Facebook)

1 comentarii On Diferență de o sută de puncte într-un meci din GVB

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.