Deven Mitchell este noul jucător al lui BC Mureș

BC Mureș a oficializat legitimarea americanului Deven Mitchell. Acesta a evoluat pe parcursul ultimului sezon la Dinamo București. El a mai jucat pentru Gaz Metan Mediaș preț de patru sezoane.

În vârstă de 33 ani, Mitchell măsoară 1.98 metri și evoluează la poziția 3. El este originar din SUA, iar în ultimul sezon a avut medii de13 puncte, 4 recuperări, 1.5 pase decisive și 1.8 intercepții pentru 12.7 la eficiență în 23:17 minute pe partidă. Mitchell a jucat 15 partide în LNBM în sezonul 2016/17, el alăturându-se lui Dinamo sub formă de extra transfer.

Mitchell a jucat 132 meciuri în Liga Națională și 14 în Cupa României. A marcat 2025 puncte în campionat, respectiv 200 în cupă. El a ajutat pe Gaz Metan Mediaș să câștige Cupa României în 2011 și 2013.

Prin venirea lui Mitchell lotul lui BC Mureș are din nou cinci jucători străini. Reamintim că ardelenii l-au recrutat recent pe DeMarius Bolds, în timp ce Darius Hargrove și LaMarcus Reed nu vor evolua pentru ardeleni în pofida faptului că inițial au semnat angajamente cu alb-albaștrii.

Foto: Roby Boros

Related Post

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Site Footer

Sliding Sidebar