Detroit și New York se impun pe terenul finalistelor ultimei ediții NBA

Progatonistele finalei NBA din ultimele trei sezoane au suferit înfrângeri pe teren propriu în cursul serii de duminică (29.10). Este vorba despre eșecuri categorice, suferite în compania unor grupări are nu au mai jucat în playoff de câțiva ani.

Golden State Warriors au fost depășiți de către Detroit Pistons, scor 107-115. Campioana în exercițiu a irosit un avantaj de 14 lungimi, consemnat pe parcursul celui de-al 3-lea sfert, scor 68-54. Pistons au anulat întreg deficitul până la finalul acestei secvențe, scor 81-81. Oaspeții s-au desprins decisiv pe parcursul sfertului 4.

Foto by Noah Graham/NBAE via Getty Images

Avery Bradley a totalizat 23 puncte, Reggie Jackson a adăugat 22 puncte, 5 pase decisive, iar Andre Drummond a terminat cu 8 puncte, 18 recuperări, 5 pase decisive și 5 intercepții pentru învingători. Alți trei jucători de la Detroit au depășit borna 10 la puncte marcate.

În replică, Klay Thompson a totalizat 29 puncte, Kevin Durant a adăugat 28 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive, iar Stephen Curry a încheiat cu 21 punce, 8 pase decisive, 6 recuperări pentru Warriors. Niciun alt jucător nu a marcat mai mult de șase puncte pentru californieni.

Astfel, Detroit ajunge la 5-2, după o dublă de excepție în California (prima victorie s-a consemnat pe terenul lui LA Clippers). Pinston sunt prima echipă din Est și 3-a din ligă cu cinci victorii acumulate în noua stagiune. În schimb, Golden State are 4-3.

Cleveland Cavaliers au cedat în duelul cu New York Knicks, scor 95-114. Învingătorii s-au desprins la zece puncte în primul sfert, pentru ca în cel e-al 3-lea să se desprindă la peste 15 lungimi, reușond să mențină ritmul până la final.

Tim Hardaway Jr a avut 34 puncte, 8 pase decisive, iar Kristaps Porzingis a adăugat 32 puncte, 12 recuperări și 2 capace pentru Knicks. În replică, Kevin Love a reușit 22 puncte, 11 recuperări, iar LeBron James a adăugat 16 puncte, 10 recuperări, 7 pase decisive pentru Cavs.

New York are 2-3 la general, iar Cleveland ajunge la 3-4.

Foto: www.nba.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.