Detroit Pistons au învins la debutul lui Blake Griffin

Debutul lui Blake Griffin la Detroit Pistons a fost aproape fără cusur. El a realizat un double-double, iar echipa a învins. Gruparea din Michigan a depășit pe Memphis Grizzlies, scor 104-102.

Titularizat la poziția 4, Griffin a avut 24 puncte, 10 recuperări, 5 pase decisive și 2 capace în 35 minute de joc. El a terminat cu 6/12 din acțiune și 11/13 la linia de pedeapsă. Griffin a fost liderul lui Pistons la puncte, alți cinci jucători având cel puțin 12 puncte marcate. În replică, Marc Gasol a avut 19 puncte, 14 recuperări pentru Grizzlies.

Blake Griffin și-a uitat maioul la vestiar în pauză. Din acest motiv el nu s-a aflat pe parchet la startul celui de-al 3-lea sfert. Iată imaginile:

În urma acestui meci, Pistons au 24-26 la general. În schimb, Grizzlies sunt la 18-33.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.