Detroit obține un succes important în Chicago

Detroit Pistons a repurtat un succes important pe terenul lui Chicago Bulls în cursul serii de sâmbătă (02.04). Grupara din Michigan s-a impus cu scorul de 94-90, în Windy City, în pofida unui triple-double de excepție, realizat de către Jimmy Butler.

Reggie Jackson a avut 22 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, Tobias Harris a adăugat 21 puncte și 7 recuperări, ceilalți trei titulari ai lui Pistons depășind borna 10 în dreptul punctelor marcate. În replică, Butler a avut 28 puncte, 17 recuperări și 12 pase decisive, iar Pau Gasol a totalizat 16 puncte, 14 recuperări, 4 capace și 3 pase decisive pentru Bulls.

pistons

În urma acestui rezultat, coroborat cu succesul scontat al Indianei Pacers pe terenul lui Philadelphia 76ers, scor 115-102, situația în cursa pentru ocuparea ultimelor două locuri calificante în playoff în Conferința Est, se prezintă în felul următor:

7. Detroit – 41/36
8. Indiana – 40/36
9. Chicago – 38/38
10. Washington – 37/39

O luptă asemănătoare se duce și în Conferința Vest. Aici sunt trei echipa implicate în cursa pentru ocuparea ultimelor două locuri rămase disponibile, cu mențiunea că locurile 5 și 6 nu sunt matematic calificate în playoff.

Situația se prezintă în felul următor:

5. Memphis – 41/35
6. Portland – 41/36
7. Dallas – 38/38
8. Utah – 38/38
9. Houston – 37/39

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.