Derrick Rose reușește un record al carierei, iar Dindwiddie și Millsap marchează coșuri decisive

Derrick Rose a înscris 50 puncte, un record al carierei, în victoria repurtată de Minnesota Timberwolves, scor 128-125, în confruntarea cu Utah Jazz. Partida a fost extrem de spectaculoasă și l-a adus în prim plan pe Rose, un jucător a cărui carieră a fost marcată de accidentări cumplite și perioade lungi de inactivitate și recuperare.

Foto Jordan Johnson/NBAE via Getty Images

Rose a terminat cu 19/31 la aruncările din acțiune și 8/11 la linia de pedeapsă. El a terminat cu 6 pase decisive, 4 recuperări, 2 intercepții și un capac.

Spencer Dindwiddie a marcat un coș de trei puncte cu care a trimis meciul în prelungiri, după care a transformat aruncarea decisivă în repriza suplimentară în meciul câștigat de Brooklyn Nets, scor 120-119, în confruntarea cu Detroit Pistons. Dindwiddie a terminat cu 25 puncte (5/9 la trei puncte), 4 pase decisive și 4 recuperări.

Paul Millsap a marcat, pe recuperare ofensivă, coșul victoriei pentru Denver Nuggets, în confruntarea cu Chicago Bulls, de la United Center. Partida s-a terminat cu scorul de 108-107, după o repriză de prelungiri. Echipa din Colorado a marcat ultimele patru puncte din timpul regulamentar pentru a trimite meciul în repriza suplimentară, după care Millsap a redirecționat mingea în coș, printr-o recuperare ofensivă după ratarea lui Nikola Jokic.

Cu 2.1 secunde rămase din timpul de joc, LeBron James a fost trimis la linia de pedeapsă, la scor egal, 113-113, în confruntarea dintre Los Angeles Lakers și Dallas Mavericks. El a ratat-o pe prima și a transformat-o pe cea de-a 2-a pentru a aduce victoria echipei din California. Rezultatul final a fost de 114-113, după ce JJ Barea a fost imprecis de la mare distanță la ultima șansă a texanilor.

Domantas Sabonis a ghidat pe Indiana Pacers spre victorie la Madison Square Garden. Lituanianul a avut doar 21 minute de joc, perioadă în care a izbutit 30 puncte (12/12 din acțiune, 6/7 la lini de pedeapsă), 9 recuperări, 3 pase decisive și 2 capace pentru învingători.

Stephen Curry a totalizat 37 punte, 9 pase decisive în victoria repurtată de Golden State Warriors asupra lui New Orleans Pelicans, scor 131-121. Kevin Durant a adăugat 24 puncte, 8 pase decisive, 5 recuperări, Klay Thompson a terminat cu 18 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive, iar Draymond Green a încheiat cu 16 puncte, 14 recuperări și 8 pase decisive pentru învingători.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.