Derrick Brown a salvat-o pe Anadolu Efes în ultima secundă a Meciului 3 din semifinala cu Besiktas

Derrick Brown o ține în viață pe Anadolu Efes Istanbul. Americanul a marcat coșul victoriei în Meciul 3 al seriei cu Besiktas Istanbul, din semifinalele ligii profesioniste din Turcia, în ultima secundă a timpului de joc.

Partida s-a terminat cu scorul de 66-65. Anadolu Efes a marcat ultimele opt puncte ale confruntării. De notat că în prealabil această echipă a avut avantaje de zece puncte (18-8 și 47-37), însă Besiktas a replicat.

Brown a avut o prestație de excepție, marcând 23 puncte. Cedi Osman a adăugat 11 puncte, 9 recuperări, iar Bryant Dunston și Jayson Granger au totalizat câte 10 puncte fiecare pentru Efes. În replică, Vladimir Stimac și Michael Roll au avut câte 12 puncte marcate pentru Besiktas.

Jocul a fost marcat de incidente nedorite, însă acestea deja devin o obișnuință în Turcia. Președintele și managerul lui Anadolu Efes, Tuncay Ozilhan și Alper Yilmaz, au ordinat jucătorilor și staff-ului tehnic să părăsească terenul și să se retragă la vestiare.

Incidentul s-a consemnat în minutul 18 al partidei, după ce Anadolu Efes a fost sancționată cu un fault tehnic la bancă și unul la antrenorul Velimir Perasovic. Ambele tehnice s-a acordat pentru continue proteste la adresa arbitrilor.

Cei de la Anadolu Efes au revenit pe parchet după cinci minute, jocul reluându-se imediat. Rămâne de văzut ce măsuri se vor lua împotriva grupării amintite.

Scorul general a devenit 2-1 pentru Besiktas. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci jocuri. Meciul 4 va fi găzduit tot de Anadolu Efes.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.