Denver egalează Golden State în fruntea Conferinței Vest după victoria cu Houston

Denver Nuggets au învins Houston Rockets, scor 136-122, într-un meci din sezonul regulat la ligii profesioniste de baschet masculin – ediția 2018/19. Partida a fost deosebit de bogată în realizări pe tabela de marcaj, ambele formații marcând cu generozitate în special pe parcursul primei reprize.

Texanii au trecut la conducere și au încheiat în avantaj primele 12 minute de joc efectiv, scor 43-35. Continuarea a fost favorabilă amfitrionilor. Denver a înscris 48 puncte în secvența a 2-a, perioadă în care a încasat doar 28, astfel încât după doar 24 minute de joc, scorul era de 83-71! Repriza secundă s-a încheiat cu 53-51 în favoarea gazdelor.

Foto Bart Young/NBAE via Getty Images

Malik Beasley a reușit 35 puncte, Nikola Jokic a adăugat 31 puncte, 12 recuperări, 9 pase decisive, alți patru jucători de la Denver având cel puțin zece puncte marcate. În replică, James Harden a reușit 30 puncte, 9 pase decisive, 6 recuperări, ajungând la 25 meciuri consecutive cu cel puțin 30 în dreptul punctelor marcate.

Denver egalează pe Golden State în fruntea Conferinței Vest. Ambele au 36-15 la general. În schimb, Houston este la 29-22, pe locul 6.

OKC Thunder au câștigat pe terenul lui Miami Heat, scor 118-102. În cadrul acestei partide, Paul George a înscris zece coșuri de pe semicerc și a totalizat 43 puncte, 7 recuperări, 5 pase decisive, 2 intercepții. Russell Westbrook a bifat 14 puncte, 14 pase decisive și 12 recuperări pentru un nou triple-double.

Oklahoma City se menține pe podium în Conferința Vest cu 33-18 la general. În schimb, Miami are 24-26 și se situează pe locul al 8-lea în Est.

Boston Celtics au învins la Madison Square Garden pe New York Knicks, scor 113-99. Kyrie Irving a reușit 23 puncte, 10 recuperări, 6 pase decisive în contul învingătorilor.

În urma acestui rezultat, coroborat cu seria negativă a Indianei Pacers de la accidentarea lui Victor Oladipo, Boston Celtics urcă pentru prima dată după o perioadă îndelungată între primele patru echipe ale Conferinței Est. Echipa antrenată de Brad Stevens are 33-19 la general. În schimb, New York a ajuns pe ultimul loc în Conferința Est, având 10-41 la general și se pare că Knicks sunt tot mai interesați de prima opțiune în NBA Draft 2019, prin prisma venirii în liga profesionistă a lui Zion Williamson.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.