DeMarcus Cousins trece la New Orleans Pelicans, conform presei americane

New Orleans Pelicans au ajuns la un acord cu Sacramento Kings în ceea ce privește transferul lui DeMarcus Cousins. Mutarea nu a fost oficializată până la această oră, ea fiind însă anunțată de surse de încredere din pesa americană de specialitate.

În vârstă de 26 ani, Cousins și-a petrecut întreaga carieră profesionistă la gruparea californiană. El parcurge al 7-lea sezon în NBA, fiind membru al Team USA la FIBA World Cup 2016 și la Jocurile Olimpice 2016, evenimente în cadrul cărora a cucerit medalia de aur.

În acest sezon competițional, Cousins are medii de 27.8 puncte, 10.6 recuperări, 4.8 pase decisive și 1.3 capace pe partidă în 34.4 minute pe partidă. El va face echipă cu Anthony Davis.

Omri Casspi i se va alătura lui Cousins la Pelicans. În direcție inversă vor merge Tyreke Evans, Buddy Hield, Langston Galloway și o opțiune în NBA Draft 2017.

Pelicans se situează pe locul 11 în Conferința Vest, cu un bilanț de 23-34 la general. În schimb, Kings ocupă locul 9 în aceași ierarhie, cu un bilanț de 24-33. Ambele echipe luptă pentru calificarea în playoff, ultimul loc accesibil la această oră, al 8-lea, fiind deținut de Denver Nuggets, cu 25-31. Locul 7, OKC Thunder are 32-25 la general.

Data limită pentru tranferuri în NBA este 23 februarie anul curent.

Foto: www.espn.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.