Dejan Radonjic continuă alături de Bayern Munchen

Bayern Munchen, echipă angrenată în următoarea ediție a Euroligii masculine, a anunțat prelungirea contractului pentru antrenorul muntenegrean Dejan Radonjic. Părțile au semnat un angajament cu valabilitate până la încheierea stagiunii 2019/20.

Radonjic a preluat formația bavareză spre finalul sezonului trecut, după concedierea lui Sașa Djordjevic. El a ghidat Bayern spre titlul de campioană a Germaniei, iar în actualul sezon a avut un bilanț general de 14-16, ratând la limită calificarea în playoff-ul Euroligii masculine. Actualmente, formația din Bavaria este lider în Bundesliga.

În vârstă de 49 ani, Radonjic a antrenat în prealabil pe Buducnost Podgorica între 2005 și 2013, respectiv pe Steaua Roșie Belgrad între 2013 și 2017. De asemenea, a condus naționala Muntenegrului în 2011. El are patru sezoane în Euroligă alături de Steaua Roșie și un bișanț de 42-49 la general, incluzând o calificare în playoff-ul competiției.

Radonjic are trei trofee de Liga Adriatică, șase titluri de campion în Muntenegru și trei în Serbia, respectiv unul în Germania. În plus, a cucerit șase cupe ale Muntenegrului și trei ale Serbiei.

1 comentarii On Dejan Radonjic continuă alături de Bayern Munchen

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.