S-a definitivat ora SuperCupei României 2018

CSM CSU Oradea și U-BT Cluj-Napoca dispută SuperCupa României 2018 în cursul serii de sâmbătă (29.09), cu începere de la ora 19:00. Confruntarea se va disputa la Arena Antonio Alexe din Oradea.

Comercializarea biletelor a demarat în cursul zilei de luni (24.09), click AICI. Abonații formației orădene, gazda evenimentului, vor avea acces în sală la acest meci pe baza abonamentului achiziționat.

Va fi cea de-a 2-a SuperCupă a României pe care aceste formații o dispută. Ele s-au confruntat în urmă cu doi ani, în aceeași locație. Atunci a triumfat U-BT Cluj-Napoca cu scorul de 70-67, în urma unui coș de trei puncte semnat Aleksandar Rasic în ultima secundă a timpului de joc.

DigiSport va produce transmisia meciului, însă nu îl va transmite în direct, având grila de programe încărcată la ora meciului. Partida va fi difuzată înregistrat pe unul din cele patru canale, în cursul serii de sâmbătă (29.09).

Foto: Federatia Romana de Baschet (Facebook)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.