Declarații Mihai Silvășan după Meciul 4 al semifinalei CSM CSU Oradea vs U-BT Cluj-Napoca, scor 85-76 (2-2)

Mihai Silvășan, antrenorul U-BT Cluj-Napoca, a participat la conferința de presă ce a urmat Meciului 4 din semifinala LNBM 2016/17 disputată în compania lui CSM CSU Oradea. Bihorenii s-au impus cu scorul de 85-76.

Iată ce a precizat antrenorul formației de pe Someș la finalul jocului desfășurat la Arena Antonio Alexe:

„Un meci intens. Spre deosebire de primul joc de la Oradea am început tare din punct de vedere mental și am fost mai agresivi, însă se pare că nu a fost destul. Am ratat câteva layup-uri ușoare și aruncări de trei puncte deschise. Oradea a speculat imediat aceste inexactități și a trecut în control chiar de la început. Am luptat cât am putut, însă din păcate astăzi au fost mai buni decât noi.

Știam că Oradea nu va ceda. Am spus acest lucru toată săptămâna. Este echipa campioană, are mândrie și a demonstrat că nu este un adversar ușor.

Asta este. Scorul general a devenit 2-2 și ne întoarcem la Cluj pentru a încerca să tranșăm calificarea. Cu siguranță vom încerca să câștigăm. Trebuie să ținem capul sus și să ne luptăm. Asta e tot ce avem de făcut.”

Întrebat despre modificarea operată, prin folosirea lui Kariniauskas în locul lui Pustozvonov, adică folosirea unui fundaș în plus, în detrimentul unui shooter după ce în Meciul 3 echipa sa a avut un procentaj modest la aruncările de trei puncte, Silvășan a precizat:

„Am vrut să am o opțiune în plus la creație. Am dorit să le dau mai multe momente de respiro lui Adamovic și Rasci. Am urmărit să îi folosesc pe cei doi mai mult ca shooteri și în aceste condiții aveam nevoie de un conducător de joc în plus. A fost decizia mea. Vom vedea ce vom face în meciul decisiv, dar probabil vo juca fără Rasic.”

Referitor la jucătorul sârb, accidentat în sfertul 4 al partidei, tehnicianul Clujului a precizat:

„Va face investigații amănunțite, dar nu arată prea bine. Cred că va lipsi. Probabil vom avea un diagnostic exact în cursul zilei de joi, dar nu cred că vom putea conta pe el la meciul decisiv.”

Despre Meciul 5, Mihai Silvășan a spus:

„Presiunea va fi pe ambele echipe. Este un meci eliminatoriu. Noi avem avantajele noastre, printre care terenul propriu. Oradea are avantajele sale, printre care se numără faptul că a câștigat ultimele două meciuri. Echipa care are jucătorii mai puternici mental și cea care își dorește mai mult va câștiga. Eu îmi doresc ca noi să fim aceia.”

Foto: Roby Boros

Related Post

1 comentarii On Declarații Mihai Silvășan după Meciul 4 al semifinalei CSM CSU Oradea vs U-BT Cluj-Napoca, scor 85-76 (2-2)

  • nu am putut vedea meciul. Citind declaratia m-a izbit impresia de siguranta care se degaja din vorbele lui Silvasan. Pare chiar prea relaxat sau este doar o perdea aruncata de fostul mare jucator, care la debutul sau in meseria de antrenor face o figura frumoasa (tinind cont ca are o echipa de shooteri in majoritate personalitati individuale puternice). Clujul pare o echipa creata dupa stilul din teren al d-nului Cristescu, zic eu poate fortind comparatia.
    Jocul decisiv il astept cu maxim de interes. Sper sa nu fie ca vorba cu,, pomul laudat…,,

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Site Footer

Sliding Sidebar