Declarații Mihai Silvășan după Meciul 3 al seriei dintre CSM CSU Oradea și U-BT Cluj-Napoca, scor 82-74

Mihai Silvășan, antrenorul principal al U-BT Cluj-Napoca, a participat la conferința de presă ce a urmat Meciului 3 al semifinalei LNBM 2019 pe care o dispută în compania lui CSM CSU Oradea. Partida s-a încheiat cu scorul de 82-74 în favoarea bihorenilor.

Iată ce a declarat tehnicianul formației de pe Someș:

„Un meci fără istoric. Din păcate pentru noi nu ne-am ridicat la înălțimea unei semifinale de campionat național în primele trei sferturi. Am revenit în sfertul 4, dar evident că era mult prea târziu pentru a mai schimba soarta meciului. Când rămâi în urmă la peste 20 puncte diferență este foarte greu să mai întorci jocul împotriva unei echipe cum este Oradea.

Scorul la recuperări după primele două sferturi a fost incredibil. Noi am avut 5 recuperări la jumătatea meciului. Nu am mai întâlnit așa ceva și asta spune multe despre felul în care am înțeles să abordăm acest meci. În plus, după ce Oradea și-a intrat în ritm este normal ca acestei echipe să intre și câteva aruncări contestate. Clar, am avut o problemă de atitudine la începutul meciului. Nu mai avem ce să facem în legătură cu acest meci. Suntem cu cuțitul la os, iar luni trebuie să reacționăm.

Mergem mai departe, peste două zile avem meci decisiv. Pentru noi de acum încolo este despre totul sau nimic. Miza este rămânerea în cursa pentru câștigarea campionatului. Dacă vom pierde ieșim din discuție, dar evident nu ne gândim la acest lucru.”

Întrebat ce așteptări are de la meciul următor, antrenorul Clujului a spus:

„Aștept să abordăm meciul ca pe unul decisiv, trebuie să ne luptăm, să ne aruncăm după fiecare minge, să culegem mingi la recuperare și aici nu e vorba doar de oameni mari. Dacă ne uităm la echipa din Oradea, vedem că Richard, Watson și alții au avut recuperări ofensive. Oradea a avut 17 recuperări ofensive și toată lumea a contribuit pentru ei la acest capitol. Evident a fost un efort colectiv și o dorință foarte mare de victorie pentru jucătorii echipei gazdă. Exact asta aștept să avem și noi în meciul de luni și sper eu să ieșim învingători.”

Scorul general este de 2-1 pentru CSM CSU Oradea. Seria se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide. Meciul 4 are loc luni (20.05), ora 18:00, tot la Oradea, fiind transmis în direct la DigiSport.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.