Declarații Bobe Nicolescu după meciul cu Italia

Bobe Nicolescu, component al echipei naționale a României, a participat la conferința ce a urmat meciului pierdut cu Italia, scor 50-101, în cadrul rundei a 4-a din campania de calificare la FIBA Basketball World Cup 2019.

Iată ce a declarat extrema în vârstă de 21 ani a Vulturilor:

„O înfrângere categorică pentru noi. Cred că acest lucru se datorează faptului că au fost mai fizici decât noi de la bun început. Au fost multe recuperări pe care le-am cedat sub panoul nostru. În consecință am avut mai puțin oportunități în faza de atac. De asemenea, adversarii noștri au fost mai concentrați în a-și executa planul prestabilit.

În schimb, noi nu am fost prea concentrați și am ratat câteva rotații în primele minute ale jocului. Crec că erorile noastre defensive sunt principala explicație pentru procentajul foarte mare la aruncări pe care Italia l-a avut de-a lungul meciului.

Am trecut de jumătatea acestei campanii de calificare. Cred că am avut prestații și rezultate bune. Ele cred că acestea se datorează muncii bune din ultimii ani. De asemenea, consider că cele întâmplate în ultimele luni cu domnul antrenor Markovski ne-a ajutat foarte mult pe fiecare dintre noi. Cred că ceea ce s-a întâmplat ne dă speranțe pentru viitor și cred că s-a demonstrat că putem juca un baschet bun, cu care să punem probleme oricui.”

În 19 minute pe parchet, Nicolescu a avut 2 puncte, 5 recuperări, o intercepție în partida amintită.

Foto: Alina Cojocaru / www.FIBA.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.