Deciziile Consiliului Director din 22.10.2018

Luni (22.10) a avut loc o nouă ședință a Consiliului Director al Federației Române de Baschet.

Iată ce s-a discutat în cadrul acestei ședințe, conform procesului verbal publicat pe site-ul www.frbaschet.ro:

1. Secretarul general, dl Dan Berceanu, prezinta procedura de plata a „taxei de formare”. Se discuta punctual si se voteaza cu unanimitate de voturi procedura de plata a „taxei de formare” (materialul va fi facut public pe site-ul FRB) .

2. Dl Claudiu Fometescu, antrenor federal, prezinta calendarul competitional al noului sezon de 3×3, cu 3 competitii la feminin (CR 2018-2019, LNB 3×3 2019 si CR 2019) si 2 competitii la masculin  ( CR si LNB 3×3 2019) precum si ”RS LNB si CR 3×3, m si f”.
Se supune la vot ”RS LNB si CR 3×3” si se voteaza in unanimitate.

3. Presedintele FRB propune aprobarea participarii selectionatelor universitare, masculin si feminin, la Jocurile Mondiale Universitare 2019, Napoli, Italia. Se aproba in unanimitate.

4. Antrenorul federal prezinta planul de pregatire pentru participarea lotului national feminin de 3×3 la calificarile pentru JO de la Tokyo, din 2020, si materialul care se va prezenta la COSR. Se aproba cu unanimitate de voturi.
5. se aproba cu unanimitate de voturi urmatoarele amendamente:
– La RSCN U20: un jucator va avea drept de joc la turneul final pentru o echipa, doar daca a jucat la acea echipa minim 5 jocuri, in sezonul respectiv, inainte de TF;
– La RGOC: taxa duplicat licenta antrenor = 100 lei

6. D-na Daniela Gradinaru, director economic, prezinta procedura pentru plata oficialilor de la masa si a arbitrilor. Se aproba cu majoritate de voturi (10 pentru si 1 abtinere). Materialul va fi trimis celor interesati.

7. Presedintele CCLTO, dl Viorel Constantinescu, prezinta CD urmatoarele:
a) inregistrarea video a ultimului minut din jocul retur al fazei 1 a Cupei Romaniei, dintre echipele CSTBv Olimpia CSU Brasov si FCC ICIM CSB Arad, joc care prezinta suspiciuni de incorectitudine in legatura cu desfasurarea lui si stabilirea echipei castigatoare si a echipei „lucky loser”. CD decide ca reprezentantii celor doua cluburi (presedinte, antrenor principal si jucatoarele implicate) sa fie invitati la urmatorul CD, pentru clarificari. In acest sens la data convocarii urmatorului Consiliu Director se vor trimte invitatii de participare la aceasta sedinta pentru persoanele mai sus amintite.
b) Solicitarea celor 3 cluburi din LNBM, grupa B, si adresele justificative ale cluburilor care sunt pasibile de depunctare, pentru neparticiparea in integralitate la LNB de 3×3, sezonul 2018.
CCLTO a decis cu majoritate de voturi ca echipele sa fie sanctionate cu depunctare in LNB 5×5 (sezonul 2018-2019) si amenda, diferentiat in functie de numarul turneelor la care nu au participat.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.