Debut în forță pentru Vladislav Koreniuk în LNBM

Vladislav Koreniuk a fost cel mai bun jucător al Craiovei în meciul pierdut pe teren propriu, scor 78-80, în compania lui CSM CSU Oradea. Partida a avut loc sâmbătă (19.01), la Sala Polivalentă Craiova și contează pentru prima etapă din Grupa Roșie a Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2018/19.

Ucraineanul a fost legitimat în cursul acestei săptămâni și a debutat în baschetul românesc chiar împotriva campioanei României. Titularizat la poziția 5, acolo unde i-a luat locul lui Jason Boone, Koreniuk a fost liderul formației alb-albastre la eficiență, puncte, recuperări și faulturi obținute.

Vlad Koreniuk a debutat pentru SCM U Craiova. Foto: Ionuț Greere / www.sportuldoljean.ro.

În 26 minute pe parchet, Koreniuk a totalizat 22 puncte. El a avut 9/13 la aruncările din acțiune și 4/6 la linia de pedeapsă. Vlad a adăugat 8 recuperări (7 ofensive), o pase decisivă și o intercepție, având două posesii pierdute pentru un coeficient de 24 la eficiență și -3 la +/-.

Koreniuk a avut șapte recuperări ofensive. Acesta a fost la o singură recuperare sub panoul advers de recordul stagional absolut, împărțit de Randal Falker, Vladan Vukosavljevic și Maskim Korniienko.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.