Debut cu dreptul pentru Svetislav Pesic la cârma Barcelonei

FC Barcelona a obținut o victorie la scor în meciul cu Bilbao Basket, primul de la revenirea lui Svetislav Pesic la cârma echipei. Tehnicianul ex-iugoslav s-a întors la gruparea catalană după 14 ani.

Rezultatul final a fost de 90-58. Primul act a consemnat o desprindere la nouă puncte, însă ofensiva Barcelonei a avut probleme în actul al 2-lea. Scorul la pauză era de 35-27. A urmat un parțial de 27-10 în secvența a 3-a și meciul s-a încheiat cu un 28-21.

Pau Ribas, Thomas Heurtel, Ante Tomic și Adrien Moerman au avut câte 12 puncte, iar Pierre Oriola a adăugat 10 puncte pentru învingători. În replică, Shane Hammink a reușit 12 puncte, iar Lucio Redivo a terminat cu 10 puncte pentru Bilbao.

FC Barcelona are 13-7 la general și se situează pe locul al 4-lea, la egalitate cu a 3-a clasată, Baskonia. În schimb, Bilbao ajunge la 6-14 și ocupă locul 15.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.