Debut cu dreptul pentru Alex Olah în turneul Big Ten

Northwestern Wildcats au început cu dreptul turneul Big Ten. Echipa lui Alex Olah a depășit pe Iowa cu scorul de 67-62, în primul tur al evenimentului organizat la Bankers Life Fieldhouse, sala în care evoluează echipa de NBA – Indiana Pacers.

olahCompatriotul nostru a fost titularizat pe postul de pivot și a bifat 38 minute de joc. El a totalizat 1/3 la aruncările din acțiune și 4/5 la linia de pedeapsă pentru un total de 6 puncte. Timișoreanul a contribuit cu 6 recuperări și 2 capace, pierzând posesia mingii de 5 ori.

Tre Demps a totalizat 20 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive, iar Frew Crawford a adăugat 15 puncte și 6 pase decisive pentru învingători. În replică, Roy Devyn Marble a totalizat 25 puncte și 4 pase decisive în contul universității Iowa.

Northwestern avansează în sferturile de finală ale turneului după ce a izbutit să învingă o echipă în fața căreia s-a înclinat de două ori pe parcursul sezonului regulat. Iowa a învins echipa lui Olah cu 93-67 pe teren propriu în 9 ianuarie, respectiv cu 76-50 în Evanston (pe terenul lui Northwestern) în 25 ianuarie.

Vineri (14.03), Northwestern se duelează cu celebra Michigan State Spartans pentru un loc în careul de ași ai turneului final Big Ten.

Foto: nusports.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.