David Engi, noul jucător al Sibiului

David Engi Rosenfeld este ultima achiziție a lui BC CSU Sibiu. Jucătorul în vârstă de 22 ani sosește de la CSM Tîrgu Mureș.

Înalt de 1.87 metri, Rosenfeld este jucător de poziția 2. În ultimul sezon a avut 34 apariții în grupele valorice inferioare ale Ligii Naționale și a postat 10.5 puncte, 1.9 recuperări, 1.9 pase decisive, 0.9 intercepții în 27 minute pentru 9.4 la eficiență. El a avut 34 apariții în Liga Națională. A avut 79 triple și un procentaj de 40% la aruncările de trei puncte în sezonul 2018/19.

Anterior, Engi a evoluat pentru BC Mureș între 2015 și 2018. El a trecut la noua echipă din Tîrgu Mureș, CSM, în vara anului trecut. Engi a mai jucat la nivel juvenil pentru LPS Tîrgu Mureș, iar în Liga 1 a evoluat pentru Timba Timișoara și Cuza Sport Brăila.

Născut în 1997, Engi a fost component al echipei naționale U20 masculin a României care a câștigat Campionatul European U20 masculin Divizia B – ediția 2017, de la Oradea.

Engi intră în ultimul an ca jucător U23. El va lupta pentru un loc în rotația de bază a formației antrenate de Dan Fleșeriu cu Lucas Tohătan, Robert Stan și Aurelian Gavriloaia.

Acesta este al 2-lea jucător localnic care se desparte de CSM Tîrgu Mureș în această vară. Primul a fost Szabolcs Santa, ajuns la Pitești.

Celelalte transferuri perfectate de CSU Sibiu în această vară sunt: Rolland Torok, Barry Stewart, Robert Stan, Jared Jordan, Jordan Chatman. Ardelenii au prelungit contractele lui Lucas Tohătan, Aurelian Gavriloaia, Randal Falker, Isaiah Philmore, Chris Cooper.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.