Darrun Hilliard a semnat cu CSKA Moscova

CSKA Moscova a găsit înlocuitor pentru Cory Higgins. Rușii au anunțat legitimarea lui Darrun Hilliard. Acesta a semnat un contract pe un sezon cu deținătoarea Euroligii.

În vârstă de 26 ani, Hilliard măsoară 1.98 metri. El evoluează la pozițiile 2-3, fiind un jucător de profil asemănător cu al celuia pe care îl va înlocul în capitala Rusiei.

La primul sezon în Euroligă, Hilliard a jucat 34 meciuri în uniforma lui Kirolbet Baskonia, acând o medie de 9.4 puncte. El l-a convins pe Dimitris Itoudis, antrenorul elen al lui CSKA în seria de playoff pe care cele două echipe au disputat-o în ultimul sezon. Darrun a avut 12.3 puncte pe meci în acea serie, ce a cuprins patru partide.

La nivel universitar, baschetbalistul american a evoluat pentru Villanova, între 2011 și 2015. În anul absolvirii a fost selectat de către Detroit Pistons cu opțiunea a 38-a în NBA Draft. Hilliard are trei sezoane în NBA, două cu Detroit și unul cu San Antonio. El a câștigat titlul G-League în 2018.

Reamintim că CSKA Moscova l-a acontat și pe germanul Johannes Voigtmann. Acesta a fost coleg cu Darrun Hilliard la Baskonia în sezonul 2018/19. De notat că bascii l-au pierdut și pe Vincent Poirier, jucător legitimat de Boston Celtics.

În altă ordine de idei, Steaua Roșie Belgrad a anunțat prelungirea contractului pentru triplul câștigător al Euroligii, Stratos Perperoglou. Acesta are 34 ani, măsoară 2.03 metri și este extremă. Va fi al 2-lea sezon consecutiv al lui Perperoglou alături de formația din capitala Serbiei.

Bayern Munchen a prelungit contractul lui Alex King. Jucătorul înalt de 2.00 metri și în vârstă de 34 ani a semnat un angajament cu valabilitate pentru următorii trei ani.

1 comentarii On Darrun Hilliard a semnat cu CSKA Moscova

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.