Darrin Govens convocat la naționala Ungariei, potrivit echipei sale de club

Falco Szombathely, vicecampioana în exercițiu a Ungariei, a anunțat faptul că Darrin Govens, conducătorul de joc nord-american al echipei, a fost invitat la echipa națională a Ungariei pentru primele meciuri din campania de calificare la FIBA Basketball World Cup 2019.

Govens are 29 ani, măsoară 1.85 metri și se află la cel de-al 2-lea sezon sub comanda lui Srecko Sekulovic. El a mai jucat pentru Kormend în sezonul 2013/14, respectiv ZTE în stagiunea 2014/15. Acesta a mai avut angajamente în NBDL, Islanda, Israel și Grecia, aflându-se la cel de-al 8-lea sezon din cariera profesionistă.

Forul maghiar de specialitate a dezvăluit după EuroBasket 2017 că a demarat procedurile de naturalizare pentru Govens, însă ulterior nu a mai făcut precizări cu privire la situația acestui jucător.

Programul echipei naționale a Ungariei în luna noiembrie:

– 19/22 noiembrie – cantonament la Kecskemet
– 23 noiembrie – Polonia vs Ungaria, la Gdynia
– 24/26 noiembrie – cantonament la Debrecen
– 27 noiembrie – Ungaria vs Kosovo, la Debrecen

Alături de Ungaria, Polonia și Kosovo din această grupă mai face parte Lituania. Primele trei clasate se califică pentru faza a 2-a din calificările pentru FIBA Basketball World Cup 2019.

Federația maghiară nu a făcut public lotul pentru acțiunile din noiembrie până la această oră.

Foto: FIBA.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.