Darrin Dorsey a semnat în Lituania

Darrin Dorsey, fost jucător la U-BT Cluj-Napoca, a fost legitimat de Neptunas Klaipeda, din Lituania. Baschetbalistul în vârstă de 32 ani a obținut locul 3 în LNBM – ediția 2018/19.

Dorsey a jucat 22 meciuri în primul eșalon al României și a avut medii statistice de 10.9 puncte, 4.4 pase decisive, 3.4 recuperări și 1.2 intercepții. El a început sezonul anterior în Grecia, alături de Holagros, unde a bifat șase apariții.

La nivel profesionist, Darrin a mai jucat în țări ca Argentina (Union de Santa Fe), Canada (Halifax Rainmen), Franța (Chalon/Saor, Poitiers, Le Portel), Mexic (Ostioneros de Guaymas), Turcia (Usak Sportlif) și Columbia (Cafeteros and Bambuqueros).

Neptunas Klaipeda a ocupat locul 2 în sezonul regulat, dar a fost învinsă în semifinalele campionatului din Lituania de Rytas Vilnius. Această echipă a participat în Basketball Champions League și s-a oprit în optimile de finală, unde a fost învinsă în dublă manșă de Hapoel Ierusalim.

În sezonul 2019/20, Neptunas Klaipeda va evolua în grupele Basketball Champions League. Din grupa balticilor va face parte câștigătoarea culoarului din care face parte și CSM CSU Oradea, alături de Falco Szombathely și BK Ventspils.

Reamintim că U-BT Cluj-Napoca s-a despărțit de toți jucătorii străini cu care a încheiat sezonul 2018/19. În plus, ardelenii au încheiat raporturile contractuale și cu Vlad Moldoveanu, Rolland Torok și Anders Abu Teir.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.