Danilo Tasic a cucerit Cupa Ciprului și a fost desemnat MVP al finalei

Petrolina AEK Larnaca a cucerit Cupa Ciprului – ediția 2018. Gruparea amintită a înving pe Etha în finala competiției. Rezultatul final a fost de 86-80.

Danilo Tasic, fost jucător la Dinamo București, a fost desemnat MVP al partidei. El a totalizat 20 puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive. De cealaltă parte, Trevis Wyche a reușit 30 puncte pentru Etha.

Echipa din Larnaca cucerește Cupa Ciprului pentru a 2-a oară consecutiv. Este cel de-al 2-lea trofeu stagional pentru formația amintită. Primul este cel de SuperCupă. Totodată, echipa la care activează Danilo Tasic (foto, alături de Vujadin Subotic, fost jucător la Oradea și Timișoara, actualmente agentul lui Tasic) este liderul la zi al campionatului din Cipru.

Petrolina AEK mai are șapte titluri de campioană și trei superupe naționale.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.