Danilo Andjusic a semnat cu Unics Kazan

Unics Kazan depune eforturi pentru a ieși din impas. Echipa antrenată de Evgeny Pashutin parcurge o serie negativă de rezultate, ce cuprinde șapte înfrângeri consecutive în toate competițiile.

Rușii au oficializat legitimarea lui Danilo Andjusic, una dintre individualitățile remarcabile ale actualei ediții în Liga VTB. Sârbul în vârstă de 25 ani sosește de la Parma Perm, formație aflată la prima aventură în competiția amintită.

Fără un obiectiv clar și cu statut de permanent outsider, Andjusic a strălucit în Liga VTB, având medii de 19.8 puncte, 3.8 recuperări și 3.7 pase decisive, fiind invitat la All Star Game-ul competiției. Danilo a bifat 15 prezențe în competiție.

Înalt de 1.95 metri, Andjusic evoluează la poziția 2. El a avut un meci cu 40 puncte marcate împotriva lui Unics Kazan, în Liga VTB, în luna decembrie.

Produs al lui Partizan Belgrad, Andjusic a mai evoluat pentru Hemofarm, Mega Vizura, Virtus Bologna, Anwil Wloclavek, Valladolid și Bilbao. El a participat la EuroBasket 2013 și a fost campion european la U16 și U18 cu Serbia.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.