Daniel Bailey este noul jucător al lui BCM U FC Argeș Pitești

Daniel Bailey este noul jucător al echipei BCM U FC Argeș Pitești. El a semnat un contract cu valabilitate pentru restul sezonului 2018/19, cu posibilitate de prelungire a înțelegerii. Bailey se află la primul angajament în România.

În vârstă de 28 ani, Bailey este originar din SUA. El măsoară 1.96 metri și evoluează la pozițiile 2-3. Ultimul său angajament a fost în Japonia, alături de Tokyo Excellente, unde a avut medii statistice de 9.8 puncte, 4.1 recuperări și 2.2 pase decisive.

Bailey a evoluat în Europa pentru KTP Basket și BC Nokia, în Finlanda, respectiv Crailsheim Merlins, în Germania. El a jucat pentru Queens în NCAA, universitate pe care a absolvit-o în 2012.

Prin această legitimare, formația antrenată de Florin Nini își îngroașă rândurile la pozițiile 2-3, acolo unde evoluează străinii Mladen Jeremic și Ivan Siriscevic, respectiv autohtonii Marius Ciotlăuș, Mihai Măciucă și Radu Paliciuc.

Reamintim că Piteștiul s-a despărțit de Jonathan Person. Astfel, prin venirea lui Bailey, alb-violeții au șapte străini sub contract la ora actuală.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.