Dallas învinge, dar îl pierde pe Barea. Harden și Satoransky cu câte un triple-double!

Dallas Mavericks au repurtat o victorie în fieful lui Minnesota Timberwolves, iar Luka Doncic a avut o prestație solidă, însă texanii e posibil să-l fi pierdut pe experimentatul fundaș JJ Barea.

Formația antrenată de Rick Carlisle a învins cu scorul de 119-115 pe terenul „lupilor”. Doncic a totalizat 29 puncte în 35 minute de joc. El a adăugat 12 pase decisive, 8 recuperări și 2 intercepții cu o singură posesie pierdută pentru 5 la +/-. Slovenul a terminat cu 10/23 la aruncările din acțiune și 7/10 la linia de pedeapsă.

Barea este suspect de ruptură de tendon achilian. Dacă acest diagnostic se confirmă, atunci fundașul portorican nu va mai putea să joace în sezonul 2018/19, fiind necesară intervenție chirurgicală și o îndelungată perioadă de recuperare. Aceasta este considerată cea mai gravă accidentare în baschet, depășind ca dificultate de recuperare mai frecventele rupturi de ligamente la genunchi.

În urma acestui meci ambele protagoniste au 20-22 la general.

Houston Rockets au surclasat pe Cleveland Cavaliers, scor 141-113. Jocul a fost controlat de către texani, aceștia desprinzându-se la 42-22 în primul sfert. Ecartul a continuat să crească pe parcursul următoarelor două secvențe.

James Harden a totalizat 43 puncte, 12 pase decisive, 10 recuperări, 2 intercepții și 2 capace în 30 minute de joc. El bifează al 3-lea triple-double în ultimele șase meciuri disputate, în fiecare având cel puțin 40 puncte marcate. De altfel, Harden a ajuns la 15 meciuri consecutive cu cel puțin 30 puncte marcate, aceasta incluzând un meci de 50 puncte și alte opt partide cu cel puțin 40 puncte marcate.

Houston are 24-17, iar Cleveland a ajuns la 8-35.

Cehul Tomas Satoransky a reușit un triple-double în victoria repurtată de Washington Wizards asupra lui Milwaukee Bucks. Rezultatul final a fost de 113-106. Fundașul pe care am avut șansa să-l vedem la EuroBasket 2017 la Cluj-Napoca, a totalizat 18 puncte (7/10 din acțiune, 2/2 la linia de pedeapsă), 12 recuperări (3 ofensive), 10 pase decisive și 2 intercepții. El a avut șase posesii pierdute și 8 la +/- în 35 minute de joc, fiind titularizat la poziția 1. De cealaltă parte a absentat Giannis Antetokounmpo.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.