Cuza Sport Brăila completează lista echipelor calificate în turul al 2-lea din Cupa României – ediția 2018/19

Cuza Sport Brăila a câștigat și cel de-al 2-lea joc disputat în compania Universității Cluj-Napoca, contând pentru turul inaugural al Cupei României la baschet masculin – ediția 2018/19. Rezultatul partidei desfășurate miercuri (10.10), la mai puțin de 24 ore de la prima confruntare, a fost de 71-47. Astfel, scorul general a fost de 156-99.

Similar primei manșe, jocul nu a avut istoric, fiind controlat în permanență de Brăila. Această echipă a avut procentaje mai bune, a recuperat mai mult, a terminat cu mai multe pase decisive și a pierdut mai puține posesii. În plus, formația din Cluj-Napoca a terminat cu 1/17 la aruncările de trei puncte.

Joshua Jeyes a reușit 20 puncte, 10 recuperări, iar Adrian Movileanu a încheiat cu 16 puncte pentru Cuza Sport Brăila. În replică, Rareș Mihășan a reușit 17 puncte, 6 recuperări, iar Alxandru Burlacu a încheiat cu 12 puncte, 6 recuperări pentru CS Universitatea Cluj.

Reamintim programul turului al 2-lea din Cupa României la baschet masculin – ediția 2018/19:

CSM Focșani vs CSM Tîrgu Mureș
CSO Voluntari vs CSM Mediaș
ACS Târgu Jiu vs Athletic Constanța
CSM Sighetu Marmației vs Cuza Sport Brăila

Meciurile se vor disputa în dublă manșă, pe 17 și 24 octombrie anul curent.

Învingătoarele se califică pentru turul al 3-lea, acolo unde competiției li se vor alătura alte patru echipe. Este vorba despre Dinamo Știința București, SCM U Craiova, SCM Timișoara, respectiv BCM U FC Argeș Pitești.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.