Cuza Sport Brăila a câștigat prima manșă a dublei cu Universitatea Cluj în Cupa României

Cuza Sport Brăila este virtual calificată în turul al 2-lea din Cupa României la baschet masculin – ediția 2018/19 după ce a surclasat pe CS Universitatea Cluj-Napoca în prima manșă a dublei contând pentru faza inaugurală a amintitei competiții. Rezultatul final a fost de 85-52.

Jocul s-a desfășurat marți (09.10), la Sala Horia Demian din Cluj-Napoca. Formația brăileană a controlat jocul în întregime și a obținut o victorie la 33 puncte diferență.

Joshua Keyes a reușit 18 puncte, 4 pase decisive, Florin Voiculeț a adăugat 16 puncte, 10 recuperări, iar Andrei Damian a încheiat cu 14 puncte, 4 recuperări pentru învingători. În replică, Alexandru Burlacu a reușit 14 puncte pentru clujeni.

Acesta a fost primul meci oficial în sezonul 2018/19 pentru Brăila, formație ce a câștigat Liga 1 în sezonul 2017/18. Această formația a amânat jocurile cu U Cluj din primul tur al cupei, dar și meciul de la Mediaș din prima etapă a sezonului regulat al LNBM din GVB ca urmare a incidentului în care doi jucători ai Brăilei au suferit multiple răni ce au necesitat spitalizare și îngrijire medicală pe termen lung.

Cele două se duelează din nou, în manșa a 2-a, miercuri (10.10), ora 15:00, tot la Cluj-Napoca. Câștigătoarea acestei duble avansează în turul al 2-lea, unde se întâlnește cu CSM Sighetu Marmației. Turul al 2-lea are loc pe 17 și 24 octombrie 2018.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.