Cursul Internațional de Perfecționare a antrenorilor de baschet – seniori

Departamentul Tehnic din cadrul Federatiei Romane de Baschet si Colegiul Central al Antrenorilor de Baschet anunta ca organizeaza, in Bucuresti, in perioada 30 august – 1 septembrie 2019, “Cursul International de Perfectionare a antrenorilor de baschet – seniori”.

Stagiul de perfectionare pentru antrenorii de baschet de la Bucuresti este obligatoriu pentru:

  • cei care doresc sa sustina examenul pentru obtinerea licentei “AA” sau “A”;
  • cei care au licenta valabila “AA” sau “A” si doresc sa obtina viza anuala pentru sezonul competitional urmator din LNBM, LNBF si Liga I;

Revenim cat de curand posibil cu mai multe informatii despre locatii, program, lectorii invitati, precum si despre tematicile care vor fi prezentate la Cursul International de la Bucuresti.

Totodata, pentru a veni in intampinarea celor care, din motive obiective, au absentat de la “Cursul International de Perfectionare pentru antrenorii de juniori”, desfasurat la Oradea in finalul FIBA U18 European Championship, Division B, Departamentul Tehnic al Federatiei Romane de Baschet anunta ca la Cursul care va avea loc la Bucuresti pot participa si antrenorii de juniori care doresc sa obtina licenta “B” sau doresc sa obtina viza anuala pentru sezonul 2019-2020.

Taxa de participare este de 300 lei pentru antrenorii de la echipele de seniori si de 100 de lei pentru antrenorii de la echipele de juniori.

Transportul, cazarea si masa vor fi suportate de catre cluburile la care activeaza antrenorii participanti la “Cursul International de Perfectionare a antrenorilor de baschet – Bucuresti 2019”.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.