Cupele europene – Laureații săptămânii (22)

S-a tras cortina peste cea de-a 22-a săptămână în cupele europene – ediția 2017/18. Trecem în revistă cei mai buni jucători și cele mai spectaculoase acțiuni ale unei aglomerate săptămâni, ce a cuprins o etapă din sezonul regulat al Euroligii, unae din playoff-ul EuroCup, respectiv câte o etapă în playoff-ul celor două competiții FIBA – Champions League și Europe Cup.

EUROLIGA

MVP

James Feldeine (Steaua Roșie Belgrad) – 30 puncte (8/14 din acțiune, 10/11 la linia de pedeapsă), 3 recuperări, 2 intercepții, o minge pierdută pentru 32 la eficiență în 28 minute la victoria cu Valencia Basket, scor 106-90.

TOP 10

EUROCUP

MVP

Chris Wright (Reggio Emilia) – 25 puncte (9/13 din acțiune, 6/8 la linia de pedeapsă), 6 recuperări, 5 pase decisive și 3 intercepții, respectiv 3 posesii pierdute pentru 34 la eficiență în victoria cu Zenit St. Petersburg, scor 105-99.

TOP 5

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

MVP

Manny Harris (AEK Atena) – 36 puncte (12/22 din acțiune, 9/10 la linia de pedeapsă), 3 recuperări, 3 pase decisive, o intercepție și nicio posesie pierdută în 34 minute la victoria, scor 93-82, pe terenul lui CEZ Nymburk.

TOP 10

FIBA EUROPE CUP

Best 5

TOP 5

Video Euroleague.net, FIBA.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.